В брачен съюз се врече плеймейтката Златка Райкова в събота. Тя

...
В брачен съюз се врече плеймейтката Златка Райкова в събота. Тя
Коментари Харесай

Горещо! Златка Райкова мина под венчилото

В сватбен съюз се врече плеймейтката Златка Райкова в събота. Тя и възлюбеният й Карен подписаха брак в църквата  " Въздвижение на Светия Кръст Господен " в столичният квартал " Лозенец ". 

След това събитието продължи в прилежащия хотел. Щастливата младоженка пусна фотоси от събитието в инстаграм, а под тях написа " Ще те обичам цялостен живот! "
-->


Едва ли има изненади при отчупването на пипката, където с по-голям резен се снабди русата сексбомба, а традицията повелява, че тя ще командва у дома. Едва ли сме си представяли нещо друго, въпреки всичко Златка е представител на зодия Козирог, а знаем, че този знак обича да командори и не слушат никого. 



Райкова и Карен се сгодиха през миналия октомври. Скоро по-късно тя разгласи, че чака второто си дете - момченце, което се роди през месец май и носи името на баща си Карен.

Моделът има и един наследник с име, идентично на баща си, от предходната си връзка с Благой Георгиев.За сватбата с настоящата си половинка плеймейтката беше загатнала още през януари. Тогава стана ясно, че двете страни възнамеряват да се оженят през септември или октомври.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР